19 apr. 2010

Gott och blandat!

Hittade lite olika bilder som jag samlat på mig under en tid. Som ni kanske vet så ska vi (jag och min sambo) snart ge oss in i en större renovering, både kök och badrum ska bytas ut. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot det. Skulle gärna teleportera mig till slutet av juni när förhoppningsvis allt är klart och semestern snart stundar. Det jag funderar extra mycket på är planneringen i köket. Inte för att det finns så jättemånga valmöjligheter med tanke på utrymmet men storlek/form på matbord är väl det vi kan labba lite med. Har funderat på runt bord med bara fyra stolar till alla i familjen men då måste vi ha ett matsalsbord i vardagsrummet. Ska vi å andra sidan ha en köksbänk och slagbordet kvar så blir det inte så luftigt men möjligheten att sitta fler runt bordet finns kvar. Ja, så går tankarna för tillfället. Förresten när jag såg bilden på bokhyllan så sorterade jag snabbt om mina böcker efter färg i min likadana hylla. Man är lite knäpp ibland. Men det blev lite mer harmoni tycker jag.

6 apr. 2010

Annorlunda tavlor!

Här kommer några härliga bilder från webbutiken Théo Jasmin. Jag fick tipset från en av mina inredningsintresserade vänninor Sara. Jag är inte så förtjust i stora oljemålningar med abstrakta motiv inte heller landskapsmålningar faller mig på läppen. Jag är nog mer åt pop och fotokonst hållet. Därför blev jag extra glad när jag ramlade in på denna sida. Favoriten är nog James Dean alternativt engelska flaggan, jag gillar den lite skavda looken. Men allra bäst gör sig dessa motiv riktigt stora. Så om du har en tom vägg därhemma så är det bara att slå till!

Trappan

Jag har funderat på om man skulle kunna förändra vår trappa på något sätt. Jag vet att väggen är delvis bärande men en liten öppning skulle man kunna göra för att göra intrycket lite mer intressant. Vad tycker ni?